LifeStyle
Like

Азис преживя тотален шок в Турция! (СНИМКА)

Август 7, 2016     Автор: Ольга Хмельная
Азис преживя тотален шок в Турция! (СНИМКА)

20140524.ajjzproxwb

Сръчни джебчии са задигнали портфейла на Азис в Турция. В него имало 600 лири кеш, кредитни карти и други пластики, даващи на родната звезда ВИП статут в заведения и магазини в южната ни съседка. Останал без пари, той едва се прибрал в хотела.

Случката е от края на миналата седмица, когато мургавият ром бе в Истанбул за участие в местен клуб и изведнъж остана с празни джобове. „Тръгнах на нощна разходка в Истанбул с колело и се загубих! Освен че счупих чуждото колело, което взех, ме ограбиха и в хипермаркет, без да усетя. Добре че документите ми не бяха в мен. Благодаря на съдбата за приликата ми с местните. Белята стана в арабски квартал и съвсем спокойно и без пари се прибрах след близо двучасово ходене до хотела", разказа в подробности изпълнителят на „Хабиби".

1470651846-e22cb7b6864ab4ce002b337da4c48ee3

Това станало ден преди концерта му. За разлика от друг път, сега Азис решил да се разходи напълно сам и да види как живеят обикновените хора в града, а не тези със сараите край Босфора, с чието житие и битие той отдавна бил запознат, пише столичен ежедневник.

За зла беда обаче велосипедът, който бил наел, се счупил. Азис влязъл в денонощен магазин, за да пита за помощ, и след няколко минути установил, че му липсва портфейлът. Лирите в него се равнявали на около 250 лева. Това за родната звезда не е кой знае какво, но загубата била в кредитните карти, пълни с пари. Отделно останал без една стотинка, за да плати такси до хотела. Когато все пак успял да се прибере, първата му работа била да анулира картите. За късмет те все още не били ползвани от крадците.