Accident
Like

Певецът Константин крие голяма трагедия от миналото си

Август 7, 2016     Автор: Ольга Хмельная
Певецът Константин крие голяма трагедия от миналото си

1470486687-1
Често ходя на гроба на Дънов, твърди бившият любим на Райна

Голяма трагедия от миналото си крие фолк певецът Константин. И до ден днешен той не може да се примири със загубата на най-добрия си приятел.
"Имах един приятел боксьор, който почина в катастрофа. Беше един от най-близките ми хора и много тежко изживях загубата, но няма как, животът е низ и от хубави, и не чак толкова хубави моменти. Имам и други близки, които съм губил, но трябва да го приемаме и да вървим напред, да се борим, защото животът е борба", признава Коцето в интервю за в. "Труд".
 
Той крие и други тайни от миналото си. Например, че е бил тормозен от брат си като малък и дори се стигало до тежки физически наранявания:
 
"Веднъж като деца ме беше хвърлил на земята и ми беше счупил едно ребро. Помня, че се затисках в едната стая, а той бесен искаше да влезе и да ме докопа, но аз се заключвах и като не можеше да влезе, той ми вземаше любимите вещи и ми ги чупеше с един чук."
 
Константин твърди, че напоследък все по-често ходи на гроба на Дънов, с чието учение се запознал покрай вуйчо си — композитора Валентин Попов:
 
" Не съм толкова отдаден на учението му, но много често усещам силна енергия, като ходя на гроба на Дънов. Понякога след тичане в парка минаваме оттам, прочитам неговите мисли и пия вода. На чешмата пише „Бог е любов“ и си го прочитам на глас. После сядам за половин час на една пейчица и някак си усещам, че наистина това място е свещено и енергията е супер пречистваща и зареждаща."