НОВОСТИ
Like

Премьер Азербайджана остановил попытку самоубийства

Июль 31, 2018     Автор: Ольга Хмельная
Премьер Азербайджана остановил попытку самоубийства

Прем’єр-міністр Азербайджану Новруз Мамедов дорогою на роботу врятував від самогубства чоловіка, який хотів стрибнути з моста "Кероглу" в одному з районів Баку. Про це журналістам розповів прес-секретар уряду Акіф Алі, передає агентство APA.

За словами Алі, прем’єр-міністр їхав на роботу, тоді як дорогу було перекрито через чоловіка, який збирався накласти на себе руки, стрибнувши з моста. Отримавши цю інформацію, голова азербайджанського уряду наказав терміново виїхати на місце події.

"Прем'єр-міністр поцікавився тим, що сталося. З'ясувалося, що уродженець Товузького району (1969 р.н.) Ахмедов Яшар Мамедалі оглу видерся на міст з метою вчинити суїцид через сімейний конфлікт. Прем'єр-міністр зв'язався з чоловіком по телефону. Новруз Мамедов поговорив з ним, поцікавився його проблемою. Він відрадив чоловіка від наміру вчинити суїцид, переконав, що його проблема буде розглянута відповідними структурами, йому буде надана необхідна допомога. Яшар Ахмедов сказав Новрузу Мамедову, що у нього двоє дітей, матір відвезла їх кудись, і він не може знайти їх, і це підштовхнуло його на самогубство", — розповів прес-секретар уряду.

Він також зазначив, що після цього інциденту чоловіка прийняли в уряді, де йому порадили до яких саме відомств йому варто звернутись.