LifeStyle
Like

Тя е най-желаната жена на планетата, а скоро ще стане и най-секси учителката! Вижте къде, за да се запишете… (СНИМКИ)

9 августа, 2016     Автор: Юлия Клюева
Тя е най-желаната жена на планетата, а скоро ще стане и най-секси учителката! Вижте къде, за да се запишете… (СНИМКИ)

1470713950-angelina

Анджелина Джоли продължава да изненадва своите фенове с дейността си

Анджелина Джоли продължава да изненадва своите фенове с дейността си. Още едно предизвикателство пред чаровната актриса е това да преподава.
Партньорката на Брад Пит ще стане преподавател в университета в Джорджтаун. Все още не е ясно точно каква позиция ще заеме брюнетката там, но според последната информация ще преподава курс, свързан с равенството, сигурността и защитата на жените. Той ще бъде с продължителност от една година и да започне в началото на 2017 година.

По-рано тази година излезе информация, че Анджи, която освен че е актриса е и ревностен защитник на човешките права, ще бъде гост-лектор с титлата "професор" в Икономическото висшето учебно заведение в Лондон, пише Us Weekly.

Сред основните цели на Джоли и на двете места ще бъде да "разработва стратегии за промотиране на равенството между половете, икономическото развитие на жените, както и социалното и политическото присъствие в обществото". Тъй като Джоли е доста заета, лекциите ще бъдат съобразени с ангажиментите и свободното й време.